tbcb.exe has stopped working

This is where you can find help or assitance with Title Bout Championship Boxing.

Moderator: Infinity

Post Reply
User avatar
bob_bask
Posts: 34
Joined: Sun 18 May, 2014 3:20 pm

tbcb.exe has stopped working

Post by bob_bask » Fri 13 Jun, 2014 7:16 am

Just reinstalled TB2.6 on my second computer, the 1.4 version and now unable to launch the game.

This is what I'm getting, (if it's of any use to you):

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: tbcb.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 5339ac9a
Fault Module Name: tbcb.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 5339ac9a
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0038b84e
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 2057
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Version 1.2 which I had on this computer prior to the reinstall was working fine. Any ideas?

Calitodeathvalley
Posts: 9
Joined: Mon 08 Jul, 2013 9:25 pm

Re: tbcb.exe has stopped working

Post by Calitodeathvalley » Fri 13 Jun, 2014 8:30 am

Having an issue where every time I try to use the auto-scheduler I get the "tbcb.exe has stopped working" when I try to have the fights fought...

User avatar
Paul Norman
Site Admin
Posts: 837
Joined: Thu 21 May, 2009 4:30 pm
Location: Bognor Regis, England
Contact:

Re: tbcb.exe has stopped working

Post by Paul Norman » Fri 13 Jun, 2014 1:49 pm

@bob_bask:
I am guessing the data did not update properly. Please do a fresh install as here explained here:
http://wiki.titleboutboxing.com/cgi-bin ... ?Reinstall

@Calitodeathvalley:
When does this happen, first game, half way through? Does it happen everytime? Have you got the v1.4 update? Does it still happen if you start a new game and try that?

User avatar
bob_bask
Posts: 34
Joined: Sun 18 May, 2014 3:20 pm

Re: tbcb.exe has stopped working

Post by bob_bask » Fri 13 Jun, 2014 2:36 pm

Paul Norman wrote:@bob_bask:
I am guessing the data did not update properly. Please do a fresh install as here explained here:
http://wiki.titleboutboxing.com/cgi-bin ... ?Reinstall
Up and running now. Many thanks

Calitodeathvalley
Posts: 9
Joined: Mon 08 Jul, 2013 9:25 pm

Re: tbcb.exe has stopped working

Post by Calitodeathvalley » Fri 13 Jun, 2014 4:17 pm

I have 1.4, it stops working every time, doesn't matter if I've scheduled 1 fight or 100, happen the second I start the scheduler and happens even if I start new game.

User avatar
bob_bask
Posts: 34
Joined: Sun 18 May, 2014 3:20 pm

Re: tbcb.exe has stopped working

Post by bob_bask » Fri 13 Jun, 2014 5:00 pm

Sorry Calitodeathvalley, not sure on the problem there...

On attempting basic alternatives to the skin I've getting resistance courtesy of "tbcb.exe has stopped working"

Appreciate not the long term answer, but is it possible to throw up a download to 1.1 - as it's the version I did almost all my skinning on and only problems came across were my own doing.

* Like to add, the F2/F3 hotkeys for the skinning is huge. Great job there. *

User avatar
Paul Norman
Site Admin
Posts: 837
Joined: Thu 21 May, 2009 4:30 pm
Location: Bognor Regis, England
Contact:

Re: tbcb.exe has stopped working

Post by Paul Norman » Fri 13 Jun, 2014 5:22 pm

Calitodeathvalley wrote:I have 1.4, it stops working every time, doesn't matter if I've scheduled 1 fight or 100, happen the second I start the scheduler and happens even if I start new game.
Oh, this is not right... bob_bask has a good point, make sure you are on the default skin just in case I have an error in the retro one... If thats not your issue follow the re-install instructions I posted above, and make sure you re-download the installer in case there is a subtle corruption issue happening.

Post Reply