Creating New Fighters?

This is where you can find help or assitance with Title Bout Championship Boxing.

Moderator: Infinity

Post Reply
Cap
Posts: 275
Joined: Sun 26 May, 2013 2:01 pm

Creating New Fighters?

Post by Cap » Sun 01 Feb, 2015 10:29 pm

I'm suddenly having trouble creating new fighters. Is it because I have too many? I was able to copy existing boxers and then tweak them but that has stopped working. They won't show up when I set up a fight.

Is there a workaround until the miracle occurs and we see TB2015?

User avatar
Paul Norman
Site Admin
Posts: 834
Joined: Thu 21 May, 2009 4:30 pm
Location: Bognor Regis, England
Contact:

Re: Creating New Fighters?

Post by Paul Norman » Tue 03 Feb, 2015 11:50 am

I have no idea why you can;t see the new fighters. Have you got a filter active on your fighter screen?

Cap
Posts: 275
Joined: Sun 26 May, 2013 2:01 pm

Re: Creating New Fighters?

Post by Cap » Fri 06 Feb, 2015 5:03 pm

When I noticed I was having trouble using RFG boxers and imports created by others, I went back to copying existing boxers and using them to create new boxers. That stopped working too so I now just overwrite existing boxers in TB2013 and that seems to work. I'm thinking the copying process stopped working because I have too many fighters in my universe and so have to get rid of one to make one.

Post Reply